Градина и градински инструменти
Електрически и бензинови машини
Всичко за офиса
Дом
Детски играчки
Мама и Бебе

Басейни

Разнообразните басейни за двор са достъпен начин за осигуряване на забавление и игри за децата и отмора и прохлада за родителите. Днес басейните се предлагат в разнообразие от модели, размери, форми и цени, между които да изберете този, който в най-пълна степен отговаря на търсенето ви.

Какви басейни за двор ще откриете в магазина на Megatools.bg? 

Сглобяемите и надуваеми басейни за двор са двата най-често срещани вида и то неслучайно. И двата имат своите ключови предимства и недостатъци, които си струва да обобщим накратко, за да направите своя избор максимално бързо и лесно.

Надуваеми басейни за двор - основни предимства и недостатъци

При тях няма нужда от сглобяване - отваряте кутията, изваждате басейни и го надувате, пълните го с вода и басейнът вече е готов за употреба. В случай че времето вече не позволява употребата му - източвате водата, спадате го и го прибирате до следващия сезон.

Основният недостатък на надуваемите басейни за двор е, че лесно могат да бъдат спукани от домашни любимци. Те могат да бъдат повредени и вследствие на неправилна употреба от използващите ги - закачане с остри предмети и други.

Сглобяеми басейни за двор - ключови предимства и недостатъци

Тои тип басейни изискват повече време, за да се въведат в експлоатация. Обикновено се предлагат с помпа и филтър, тъй като те са доста по-големи като размер и дълбочина от надуваемите си събратя. Цената им е по-висока, но пък предлагат по-голяма надеждност, здравина и устойчивост във времето от надуваемите басейни за двор.

Надуваеми и сглобяеми басейни - цена

Сред най-разпространените видове басейни за двора се нареждат надуваемите и сглобяемите. Причините да са сред най-предпочитаните от съвременния потребител са тяхната цена, функционалност и практичност.

Надуваеми басейни - цена

Става ли въпрос за цена, надуваемите басейни безспорно предлагат най-бюджетния избор. Изхождайки от фактори като простота на изработката и сравнително евтиния материал, компактните си размери и т.н., цената им е съвсем оправдана. Те са особено достъпна опция за родители, които искат да осигурят място за забавление и игри за децата си през летните месеци. Предлагат се и по-големи надуваеми басейни, цените на които също не са много високи, правейки ги подходящи за употреба и от възрастни.

Сглобяеми басейни - цена

Другият достъпен вариант по отношение на цена са сглобяемите басейни. Конструктируемите басейни са една идея по-скъпи от надуваемите, но затова си има основателни причини. Те представляват значително по-големи сглобяеми конструкции, състоящите се от плоскости, метални рамки и други. Нужни са им помпи и филтри, за да функционират оптимално - аксесоари, които обикновено идват в комплект с басейна, което пряко рефлектира и върху крайната им цена.

Защо да се доверите на Megatools.bg в търсенето на басейни за двор?

В магазина ни ще откриете широка гама от басейни за вашата градина, подходящи както за възрастни, така и за деца. От тук можете да закупите и всички необходими принадлежности за грижата им като покривало за басейн и различни видове аксесоари.

марки
Подреди по
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки