Градина и градински инструменти
Електрически и бензинови машини
Всичко за офиса
Дом
Детски играчки
Мама и Бебе

Бензинови резачки

НАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА БЕНЗИНОВИ РЕЗАЧКИ

В megatools.bg ще откриете изключително богата гама от варианти за бензинова резачка. Разполагаме с модели на марките RAIDER, MACCULLOCH, RTR, STIHL.
Всички наши продукти разполагат с две години гаранция при покупка за лична употреба. В портфолиото си имаме представители от клас бензинова резачка, подходящ за кастрене на дебели клони и рязане на по-малки дървета, както и такива, които са предназначени за използване в селското и горското стопанство. Примерно, за планирана сеч в масиви с различна степен на гъстота. Разбира се, можете са се запознаете подробно и с нашите електрически резачки.

Изключително широкият ценови диапазон на предложенията за бензинова резачка в megatools.bg ви позволява да си изберете модел, който да пасва идеално на вашите конкретни нужди. Ниският ценови сегмент е предназначен за малки дървета и кастрене на малко по-дебели клони. Тези модели са с относително по-нисък разход на гориво и ниво на шум, като в същото време ви позволяват да сте автономни при планирано рязане. Инвестицията, която би била нужна, за да се оборудвате с бензинова резачка, започва от около 150 лева. Изключително изгодна цена, като се има предвид, че всяка една разполага с 2 години гаранция при лично ползване.

Ако имате намерение за по-активна работна дейност, то ние ви препоръчваме да изберете някоя бензинова резачка от  по-високия ценови сегмент. Категоричен световен лидер при моторните триони е STIHL. Моделите на STIHL са произведени в Германия и разполагат с много икономични и същевременно мощни двигатели.
Много добра алтернатива и чудесна комбинация от цена и качество предлага всяка една бензинова резачка на американската марка MACCULLOCH.

марки
Подреди по
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки