Бензинови резачки
НАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА БЕНЗИНОВИ РЕЗАЧКИ

В Megatools.bg ще откриете изключително богата гама от бензинови резачки.
Разполагаме с модели на марите RAIDER, MACCULLOCH, RTR, STIHL.
Всички наши продукти разполагат с две години гаранция при покупка за лична употреба. В портфолиото си имаме и бензинови резачки, подходящи за кастрене на дебели клони и рязане на по-малки дървета, както и бензинови резачки, които са предназначени за използване в селското и горското стопанство за планирана сеч в масиви с различна степен на гъстота. Освен нашите предложенията за бензинови резачки, можете да разгледате и нашите електрически резачки.


Изключително широкият ценови диапазон на нашите предложения за бензинови резачки ви позволява да си изберете модел, който да пасва идеално на вашите конкретни нужди. Ниският ценови сегмент на бензинови резачки е предназначен за малки дървета и кастрене на относително дебели клони. Тези модели са с относително по-нисък разход на гориво и ниво на шум, като в същото време ви позволяват да сте автономни при планирано рязане. Инвестицията, която трябва да бъде направена, за да се оборудвате с някой от нашите модели бензинови резачки, започва от около 150 лева. Изключително изгодна цена, като се има предвид, че всички бензинови резачки разполагат с 2 години гаранция при лично ползване.

Ако имате намерение за по-активна работна дейност, то ние ви препоръчваме да изберете някоя от нашите бензинови резачки в по-високия ценови сегмент. Категоричен световен лидер при бензиновите бензинови резачки е STIHL. Моделите на STIHL са произведени в Германия и разполагат с много икономични, но същевременно мощни двигатели. Много добра алтернатива и чудесна комбинация от цена и качество предлагат продуктите на марката MACCULLOCH.

марки
подреди по