Дърводелски Инструменти

В megatools.bg ще откриете голямо разнообразие от дърводелски инструменти: триони, стеги, длета, тесли, брадви и много други. Нашите изключително изгодни за дърводелски инструменти цени ви позволяват да се оборудвате с пълен инструментариум за дърводелски нужди. Разгледайте предложенията ни за висококачествени дърводелски инструменти и се запознайте с портфолиото ни от свредла за дърво и дискове за рязане на дърво.

Разполагаме с пълен набор от стеги за вашите майсторски намерения. Тези дърводелски инструменти ви позволяват да фиксирате детайли при обработка и сглобяване. При нас ще откриете ъглови, G-образни, F-образни, както и бързозахватни модели. Челюстите на много от моделите са снабдени с накладки, които предпазват работния детайл. Оптималните за дърводелски инструменти цени важат също и за трионите, които предлагаме. Имаме модели и за газобетон и гипсокартон, както и модели с различни ъгли на рязане.

Можете да видите максимално подробно описание и характеристики за всички дърводелски инструменти.Така можете да се осведомите какво е закаляването на зъбите на трионите, които предлагаме или материала, от който е направена дръжката на брадвата, която сте си харесали. Предложените от нас за брадви и други дърводелски инструменти цени са изключително конкурентни. Освен класически модели, предлагаме и брадви с дръжка от фибростъкло. Тя има висока механична здравина и не е подложена на гниене и разсъхване.

Богатото ни портфолио от дърводелски инструменти включва длета – както обикновени, така и от типа тигрово око. При нас ще откриете и разнообразни предложения за кози крак – усилени, с H-образен профил и други.

Всички наши предложения отговарят на високи стандарти за качество и са незаменими помощници при изпълнението на вашия работен проект.

марки
подреди по