Градина и градински инструменти
Електрически и бензинови машини
Детски играчки

Дърводелски Инструменти

В megatools.bg ще откриете голямо разнообразие от дърводелски инструменти: триони, стеги, длета, тесли, брадви и много други. Те са на изгодни цени и ви позволяват да се оборудвате лесно с пълен инструментариум за дървообработване. Разгледайте гамата ни от висококачествени дърводелски инструменти и се запознайте с портфолиото ни от свредла за дърво и дискове за рязане на дърво.

Разполагаме с пълен набор от стеги за вашите майсторски намерения.
Този тип дърводелски инструменти ви позволяват да фиксирате детайли при обработка и сглобяване. Стегите биват няколко вида, като при нас ще намерите ъглови, G-образни, F-образни, както и бързозахватни стеги. Челюстите на много от моделите са снабдени с накладки, които предпазват повърхността на работния детайл. Изгодността на цените важи  и за трионите, които предоставяме. Имаме варианти за газобетон и гипсокартон, както и модели с различни ъгли на рязане.

За да се осведомите за характеристиките на нашите артикули, може да се запознаете
с максимално подробните описания на характеристиките за всички дърводелски инструменти. С тяхна помощ ще научите интересни подробности като това какъв е видът закаляване на зъбите на трионите или пък какъв материалът, от който е направена дръжката на брадвата, която имате намерение да закупите.

Представените от нас брадви и други дърводелски инструменти са на изключително конкурентни цени. Освен класически варианти, предлагаме и брадви с дръжка от фибростъкло. Тя има висока механична здравина и в същото време при тях няма опасност от гниене.

Богатото ни портфолио от дърводелски инструменти включва длета – както обикновени, така и от типа тигрово око. При нас ще откриете и разнообразни опции за  кози крак – усилени, с H-образен профил и други.

Всички предложения за дърводелски инструменти в онлайн магазина megatools.bg отговарят на високи стандарти за качество и ще ви служат вярно при изпълнението на вашия работен проект, ремонт на вилата или вкъщи.

марки
Подреди по
Посетете Megatools.bg в ShopMania