Градина и градински инструменти
Електрически и бензинови машини
Всичко за офиса
Дом
Детски играчки
Мама и Бебе

Заваръчни апарати

В нашия онлайн магазин ще откриете голямо разнообразие от варианти на уреда електрожен. Показаните модели са на българската марка RAIDER. Тя предлага отлично съотношение между стойност и характеристики, ето защо при нас можете да се възползвате от изключително изгодни за електрожен цени. Всички уреди, които имаме, са с 2 години гаранция и отговарят на високи критерии за качество.
При нас можете да се оборудвате не само с електрожен, а и с всякакви други електрически и бензинови машини за вашата майсторска дейност.

Независимо дали сте любител или професионалист, който си търси електрожен за интензивна работа, пред вас стои дилемата дали да си вземете класически заваръчен апарат или да се оборудвате с инверторно телоподаващо устройство. Вторият вариант има много предимства, като в същото време се предлага на относително по-високи за електрожен цени. Ето защо трябва добре да прецените какъв диапазон от заваръчни характеристики ще ви бъдат нужни във вашите работни проекти и съответно какъв бюджет смятате да инвестирате в електрожен.

Един инверторен електрожен е сравнително по-лек в сравнение с трансформаторния му аналог и консумира по-малко ток. Може да се каже, че на празен ход не консумира почти никаква електроенергия. Това са две от основните причини този тип да се продава на по-високи за електрожен цени.

Сред чисто техническите предимства на инверторния електрожен са възможността да работи с всякакви видове електроди, да регулира плавно заваръчния ток и тъй като при него токът е прав, при покупка на аргонова ръкохватка, може да работи и като аргон. Класическите модели противопоставят на тези преимущества сериозно по-ниски за електрожен цени.

марки
Подреди по
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки