Градина и градински инструменти
Електрически и бензинови машини
Всичко за офиса
Дом
Детски играчки
Мама и Бебе

Прахосмукачки

Ние, от онлайн магазин megatools.bg, много добре знаем огромното значение, което има подходящата прахосмукачка за това човек да се чувства добре у дома, във вилата или пък в автомобила си. Ето защо предоставяме не една прахосмукачка, а богата гама от функционалности и характеристики. Разгледайте внимателно  нашите предложения и вземете вашето информирано решение благодарение на подробните описания на техническите характеристики. 
Правилната прахосмукачка може да бъде от най-различен тип. В megatools.bg ще откриете дори прахосмукачки за пепел. С тяхна помощ хората, които имат камини, могат лесно да си решат проблема с остатъчния продукт. Ако пък става въпрос за почистването на вашия автомобил, тогава акумулаторната прахосмукачка е единственият правилен избор. Снабдени с литиевойонни батерии, тези модели правят чудеса и носят чистота независимо колко далеч сте от източник на електричество.

В другия край на спектъра с предложения за прахосмукачка са вариантите с възможност за сухо и мокро почистване. Предназначени за домашна употреба, тези екземпляри ще се справят с лекота и с по-големи офисни пространства. С тяхна помощ почиствате и изпирате пода. Няма да изброяваме специалните функции на всяка една прахосмукачка от този клас. Сегментът е толкова висок, че някои от моделите дори имат контакт за включване на друг уред.  Всеки един от тези варианти притежава огромен експлоатационен ресурс.

От ключово значение за всяка високоефективна прахосмукачка е качеството на въздуха, който оставя след себе си. В тази насока моделите от горния ценови клас са се постарали допълнително, най-често с HEPA филтри, които гарантират, че минимално количество прах остава във въздуха на почистеното помещение.

Разгледайте предложенията ни за прахосмукачка и направете своя избор, като вземете предвид особеностите на пространството, което искате да почистите.

марки
Подреди по
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки