Градина и градински инструменти
Електрически и бензинови машини
Всичко за офиса
Дом
Детски играчки
Мама и Бебе

Eлектрически резачки

Електрическа резачка е изключително интелигентно решение, когато става въпрос за обработване на дървен материал близо до къща, в голям двор с добра инфраструктура или просто в близост до източник на ток.
Когато се работи с електрическа резачка, дейностите по рязане на дървен материал продължават, докато има ток и вие сте напълно независими по отношение на гориво. Разгледайте нашите предложения и се възползвайте от предимствата на електрическата резачка.

Основното предимство на една електрическа резачка – това, че не се нуждае от конвенционално гориво, води след себе си и до много други. От една страна няма нужда от постоянно смесване на гориво и масло в определено съотношение, което улеснява значително работата.От друга страна – не съхранявате запалими течности в помещение, в което най-често има и други ценни инструменти и уреди.

Повечето модели електрически резачки са с автоматично смазване на веригата, което улеснява сервизирането по време на работа, както по време на по-дългите паузи, така и между отделните задачи за рязане на дървен материал.

Друго сериозно предимство на всяка една електрическа резачка е нейният двигател. По мощност той често е конкурентен на бензиновите такива, но що се отнася до начина, по който електрическият двигател прилага силата си, има огромна разлика. Когато става въпрос за електрическа резачка силата на двигателя е налична от първия оборот. При бензиновия аналог трябва постоянно да държите двигателя в максимални обороти, за да имате  максималната възможна сила.

Теглото на една електрическа резачка е съпоставимо с това на бензинов аналог. В някои случай електрическите резачки дори са по-леки. Това автоматично означава по-малко умора, по-малко схващания по време на работа и съответно – повече обработен материал.

марки
Подреди по
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки