Градина и градински инструменти
Детски играчки
Електрически и бензинови машини
Лазерни нивелири

Всеки един лазерен нивелир е безценен помощник при слагане на плочки,
различни видове подови замаски и дори когато става въпрос за залепване на тапети. Този уред може да е от полза, когато поставяме картини, модерните напоследък стикери за стена и какъвто и да е друг вид декорация. Без лазерен нивелир ще се измъчите доста, когато става въпрос за строителни дейности на открито – около къщата, в градината и винаги когато трябва да започнете с фиксиране на точната пресечна точка и правата линия. Megatools.bg е онлайн магазин, който предлага качествени уреди на изключително изгодни цени. Разгледайте богатото ни портфолио от нивелири и изберете този, който е най-подходящ за вас.

Моделите лазерен нивелир от висок клас разполагат изключително голям обхват на действие в порядъка на десетки метри. Те могат да работят при минусови температури, което ги прави много подходящи за работа в полеви условия, когато строежът е в такъв етап, че не предполага отопляване на помещението или помещение въобще. Обикновено професионалният лазерен нивелир работи с така наречения ръчен приемник, който значително увеличава работния обхват.

За да бъде оперативен и полезен, един лазерен нивелир от висок клас разполага и със защита от вода и атмосферни условия. Снабден с литиевойонна батерия, този уред може да работи в продължение на часове, за да ви помогне в монтирането на кухня, шкафове, врати, при поставянето на гипсокартон и много други. Повечето модели лазерен нивелир са самонивелиращи и с изключително малък диапазон на отклонение, вариращ в десетите на милиметъра.

Други екстри, които могат сериозно да ви улеснят във вашата работа, са бързата проверка за прав ъгъл, пулс функцията, която ви позволява да нивелирате в условия на трудна видимост. В megatools.bg ще откриете на лазерен нивелир както от TOP MASTER, така и от марката SOLA, специализирана в производството на този тип уреди.

марки
Подреди по
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки
Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки
Посетете Megatools.bg в ShopMania