Градина и градински инструменти
Електрически и бензинови машини
Всичко за офиса
Дом
Детски играчки
Мама и Бебе

Ръчен Циркуляр

Онлайн магазин megatools.bg подкрепя всички майстори и техните дърводелски проекти с разнообразие от варианти за ръчен циркуляр на достъпни цени.
Ние много добре знаем, че този инструмент е ключов при рязането на дървен материал и привеждането му във вид, годен за ползване в строеж на къща или някаква голяма мебел. Разполагаме с ръчни циркуляри, които обхващат широк ценови диапазон. Така всеки майстор може да прецени какъв точно вариант би му свършил работа и да го съобрази с бюджета, който си е отредил за ръчен циркуляр.

Имаме предложения на българската марка RAIDER, които имат оптимално съотношение между цена и характеристики. Всички артикули ръчен циркуляр в megatools.bg разполагат с гаранция от две години. Екземплярите на RAIDER достигат до 1 500 W като мощност и 70 mm като дълбочина на рязане. При почти всички модели ръчен циркуляр е налична опцията за рязане под ъгъл. Тя е изключително полезна, ако имате намерения за сглобки и по-сложни конструкции.

Още едно решение за случаите, в които имате намерение за интензивно рязане на дървен материал и сте готови да инвестирате по-сериозна сума в ръчен циркуляр, са моделите на марката MAKITA. Освен стабилно качество и издръжливост на натоварване те разполагат с висока ергономия и възможност за допълнителни настройки, които да повишат вашата прецизност по време на работа.
Освен популярната екстра за закрепване на маркуч за прахосмукачка, в най-честия случай един ръчен циркуляр на тази марка разполага с ефективна система за регулиране на височината, застопоряване на вала и плоска горна част на корпуса на двигателя. Това осигурява повече удобство при смяна на режещия диск.

MAKITA предлага и акумулаторен модел на ръчен циркуляр. Снабден с литиевойоннна батерия с капацитет от 1,3 Ah и с тегло от само 1,5 kg, той буквално развързва ръцете на майсторите в тяхната работа с дървен материал.

марки
Подреди по
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки