Градина и градински инструменти
Електрически и бензинови машини
Всичко за офиса
Дом
Детски играчки
Мама и Бебе

Бензинови Тримери

Едно от основните предимства на уреда бензинов тример в сравнение с електрическите и акумулаторните му аналози е абсолютната автономност на действие. Независимо колко отдалечена е поляната, която искате да окосите, той ще бъде в готовност да ви помогне. Дори по нея да има пораснали храсти, всеки един бензинов тример, който предлагаме, може да работи и със специален режещ диск. Разгледайте портфолиото ни. Всички модели отговарят на високи критерии за качество и се предлагат с гаранция от 2 години.

Дори входното ниво бензинов тример в нашия онлайн магазин е с достатъчно високи характеристики, за да ви послужи много добре в окосяването на която и да е ливада. В по-високия ценови клас тримерите добавят системи, които подобряват комфорта на ползващия ги. Така те позволяват по-дълготрайна работа и повече окосена площ. Пример за такава система антивибрационната. Бензинов тример, оборудван с нея, може да бъде ползван по-дълго време, без да се появят симптоми на умора.

Разбира се, моделите от по-високия ценови сегмент разполагат и със значително по-мощни мотори, които достигат по-високи обороти. Бензинов тример с мощност от близо 2 kW е незаменим помощник при гъста и жилава трева, както и храсти с по-дебели клони.

След като изберете бензинов тример, който най-добре ще пасне на типичните ви работни задачи, трябва да се оборудвате с гориво и машинно масло. Двете течности се комбинират, за да се получи горивната смес. Обикновено съотношението е 25:1. При „студен старт“ трябва да имате предвид, че тримерите имат нужда от настройка със смукача. По принцип експлоатацията на бензинов тример е  изключително проста и достъпна за всеки, а единственият консуматив, за който трябва да следите, освен горивото, е кордата.

За всеки един бензинов тример можете да ползвате услугата бърза поръчка. Благодарение на нея се снабдявате с необходимата техника лесно и удобно, без излишни формалности.

марки
Подреди по
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки