Градина и градински инструменти
Електрически и бензинови машини
Всичко за офиса
Дом
Детски играчки
Мама и Бебе

Електрическа Косачка

Мечтаният вид на градината е на малко над 100 лева разстояние с нашите предложения за електрическа косачка. Разгледайте богатото ни портфолио от косачки, които отговарят на европейски критерии за качество и са с гаранция от 2 години. Ако изберете електрическа косачка с марка BOSCH, можете да се възползвате от специален гаранционен срок, който е в рамките на 3 години. След като подравните тревата в двора, можете да разгледате и всички останали продукти, които предоставяме за градината.

Силните страни на електрическа косачка се проявяват най-вече в по-цивилизовани условия, или казано по друг начин, на места, където има източник на електричество и дворът е с обозрими параметри. Добре е да сме оборудвани с разклонител тип макара, за да можем да поемем по-голям периметър със закупената електрическа косачка.  Добре е да съобразим площта, която ще косим с обема на коша за трева. Нашите предложения за косачки започват с варианти с кошове с размер от 35 l. Българската фирма RAIDER заема най-достъпния клас с модел на електрическа косачка с цена малко над 100 лева. Освен леки за джоба, косачките на RAIDER са и леки като тегло, което ви улеснява при продължителна работа на равен терен.

От друга страна електрическа косачка от висок клас на реномираните марки BOSCH, GARDENA и MAKITA е с по-високо тегло, което ви помага да постигнете перфектно гладко окосяване при не толкова равен терен. Всичките модели за електрическа косачка разполагат със система за регулиране височината на косене. Така можете да варирате от „гладко обръсната“ ливада до приятен мек тревен килим.

Друг важна характеристика на електрическа косачка е широчината на рязане. Затова сме се постарали всички артикули в гамата ни да покриват поне 30 сантиметра по този параметър. При покупка на уреди от нас може да ползвате бърза поръчка.

марки
Подреди по
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки