Градина и градински инструменти
Електрически и бензинови машини
Всичко за офиса
Дом
Детски играчки
Мама и Бебе

Бензинова Косачка

В нашия онлайн магазин ще откриете множество уреди и инструменти за поддръжката на вашата градина. С тяхна помощ ще създадете мечтания дизайн на вашето местенце и ще се чувствате комфортно в него. Достъпни и максимално оптимизирани са цените на всяка една бензинова косачка в портфолиото ни. Разполагаме с предложения във всеки ценови клас, за да можете да подберете идеалната за вас, вашата градина и вашия бюджет бензинова косачка. Всички продукти в онлайн магазина са достъпни и чрез услугата бърза поръчка. С нея вие се оборудвате с това, което ви трябва, по експедитивен начин, без излишни формалности.

Предимствата на една бензинова косачка пред нейния електрически аналог обуславят нейната относително по-висока цена. Абсолютната автономност на движение, например, ви дава свобода да работите върху много по-голяма площ и да достигате места, които са труднодостъпни, особено ако сте ограничени от кабела на електрическия вариант на косачките.

Всяка една бензинова косачка може да се похвали със завидна широчина на косене в сравнение с нейния електрически събрат. Това ви спестява много обиколки и загубено време в поддръжката на любимото зелено местенце. По-голямото средно тегло на бензинова косачка е в помощ при заглаждането на неравен терен, благодарение на него дори по-упорита трева може да бъде обработена.

Колкото по-високо отиваме в ценовия спектър, толкова по-мощен е двигателят и по-голям е кошът за събиране на тревата. Горният клас бензинова косачка разполага и със самоходна функция, която още повече ви улеснява в поддръжката на градината. Така освен автономна по отношение на източник на ток, вашата бензинова косачка може да бъде и полуавтономна по отношение на косенето.

За да можете да направите възможно най-правилния избор, ние предлагаме от достъпните български RAIDER до тежката артилерия на MCCULLOCH. Независимо коя бензинова косачка вземете, вие ще се възползвате от 2 години гаранция.

марки
Подреди по
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки