Водоструйки Raider

В онлайн магазина megatools.bg ще срещнете много продукти на фирмата RAIDER.
Те са с добро качество на оптимална цена. Различните варианти за водоструйка Raider могат да задоволят както нуждите на хора, които биха ползвали водоструйката не особено интензивно, така и собственици, които работят активно с такъв род техника и биха ползвали закупената водоструйка Raider всеки ден, при голямо натоварване.


Всички уреди с тази марка се ползват от 2 години гаранция. Освен това всяка водоструйка Raider може да бъде закупена чрез специалната услуга Бърза поръчка. Тя ви позволява да се сдобиете с желаната от вас техника, без да изпадате в някакви излишни формалности.

Основни характеристики на всички марки водоструйки, и съответно на всяка една водоструйка Raider, са нейната мощност и съответно максимален дебит. Теглото също е от значение, но не толкова голямо, тъй като само най-леката водоструйка Raider е без колелца. Останалите модели имат и това прави тяхното придвижване и ползване много по-лесно.

Всяка водоструйка Raider в megatools.bg се предлага в набор от дюзи. Всяка дюза предоставя различна струя, като има и специални вариодюзи, при които струята може да се променя. Собствениците на водоструйка Raider могат да се възползват и от други екстри, които да увеличат функционалността на уреда. Такава екстра е например четката за автомобили.

За да бъде работата с водоструйка Raider максимално ефективна, в комплекта на повечето модели е включена дюза със съд за препарат за почистване. Това, комбинирано със стандартната дължина на кабела от 5 m, гарантира, че вие ще можете да почистите относително голяма площ.

„Въоръжени“ с тази обща информация от megatools.bg, валидна за повечето варианти на водоструйка Raider, вие можете да стартирате работа по първото почистване!

марки
подреди по
Клещи GROSS
ВИЖ ТУК
Комплекти за нарязване на резби
ВИЖ ТУК
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки
Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки
Посетете Megatools.bg в ShopMania