Градина и градински инструменти
Електрически и бензинови машини
Всичко за офиса
Дом
Детски играчки
Мама и Бебе

Водоструйки Raider

В онлайн магазина megatools.bg ще срещнете много продукти на фирмата RAIDER.
Те са с добро качество на оптимална цена. Различните варианти за водоструйка Raider могат да задоволят както нуждите на хора, които биха ползвали водоструйката не особено интензивно, така и собственици, които работят активно с такъв род техника и биха ползвали закупената водоструйка Raider всеки ден, при голямо натоварване.


Всички уреди с тази марка се ползват от 2 години гаранция. Освен това всяка водоструйка Raider може да бъде закупена чрез специалната услуга Бърза поръчка. Тя ви позволява да се сдобиете с желаната от вас техника, без да изпадате в някакви излишни формалности.

Основни характеристики на всички марки водоструйки, и съответно на всяка една водоструйка Raider, са нейната мощност и съответно максимален дебит. Теглото също е от значение, но не толкова голямо, тъй като само най-леката водоструйка Raider е без колелца. Останалите модели имат и това прави тяхното придвижване и ползване много по-лесно.

Всяка водоструйка Raider в megatools.bg се предлага в набор от дюзи. Всяка дюза предоставя различна струя, като има и специални вариодюзи, при които струята може да се променя. Собствениците на водоструйка Raider могат да се възползват и от други екстри, които да увеличат функционалността на уреда. Такава екстра е например четката за автомобили.

За да бъде работата с водоструйка Raider максимално ефективна, в комплекта на повечето модели е включена дюза със съд за препарат за почистване. Това, комбинирано със стандартната дължина на кабела от 5 m, гарантира, че вие ще можете да почистите относително голяма площ.

„Въоръжени“ с тази обща информация от megatools.bg, валидна за повечето варианти на водоструйка Raider, вие можете да стартирате работа по първото почистване!

марки
Подреди по
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки