Градина и градински инструменти
Електрически и бензинови машини
Дом
Детски играчки
Мама и Бебе

Водоструйки Karcher

За никого не е тайна, че водоструйка керхер е еталон в света на водоструйните апарати по отношение на качество и характеристики. Немската фирма си е спечелила имидж на безупречност и здравина със своите уреди с любителска и професионална насоченост.
А пък онлайн магазин megatools.bg си е спечелил имиджа на място, където се възползвате от изгодни за водоструйка karcher цени. При нас можете да заредите целия си арсенал от градински инструменти. В портфолиото ни ще откриете триони, лопати, маркучи и много други полезни вещи. Всички те са на оптимални цени и отговарят на високи критерии за качество, както и всяка една водоструйка karcher.

Гамата ни от модели за водоструйка керхер започва от малко над 100 лева и завършва малко над 1000 лв. Благодарение на такъв диапазон ние можем да предложим подходящата водоструйка karcher за всеки дом и градина. Независимо дали имате намерения за леки почиствания на автомобил и гараж, за които бихме ви препоръчали ниския ценови клас, или имате намерения за професионално чистене на градински мебели, басейни и автомобили, ние имаме водоструйка керхер за вас.

Почти всички наши предложения за водоструйка керхер разполагат с резервоар за препарат. Това ви улеснява много по време на почистване. Благодарение на тази опция можете да нанасяте препарата директно при работа с вашата водоструйка karcher. По-високият ценови сегмент разполага с уникалната 3 в 1 Multijet дюза. С нея имате опция да сменяте между режим на чистене и режим на нанасяне на апарат, без да спирате работа.

Всяка една водоструйка керхер може да бъде ваша по най-удобния начин благодарение на интелигентната опция за бърза поръчка в магазин megatools.bg.
Освен модели на водоструйка керхер разполагаме и с уреди на други марки.

Няма намерени продукти.
Посетете Megatools.bg в ShopMania