Градина и градински инструменти
Електрически и бензинови машини
Всичко за офиса
Дом
Детски играчки
Мама и Бебе

Чанти и куфари за инструменти

За майсторите в България, които ценят качеството и в същото време искат да се вместят в разумен бюджет, megatools.bg е нещо като необятен онлайн куфар за инструменти.
При нас те могат да открият всичко, от което имат нужда. Като се започне от уреди и  сечива за градината, мине се през автомонтьорски инструментариум и се стигне до разнообразие от строителни пособия, консумативи и машини. И за да бъде пълно нашето портфолио, трябва да предлагаме и помощно средство, къде майсторите да съхраняват своя арсенал, а именно куфар за инструменти.

Както за всеки един продукт, които е наличен в онлайн магазин megatools.bg, и за куфар за инструменти разполагаме модели от целия ценови спектър. Така смятаме, че можем да предложим за всеки майстор подходящия куфар за инструменти. Гамата ни започва с кобури и колани, които са предназначени да побират по няколко инструмента и са изключително удобни в полеви работни условия, където е не е нужен целият куфар за инструменти, а бърза реакция и почти винаги се знае какъв ще бъде нужният инструментариум за конкретната задача. Изключително удобни, кобурът и коланът са винаги под ръка. Буквално.

Разбира се, портфолиото ни включва класически модели от пластмаса. Те се различават по своите размери и жлебчета. Така всеки майстор може да прецени кой точно куфар за инструменти от представените ще му свърши най-добра работа. За хората, които се движат с наистина голям арсенал, имаме куфар за инструменти с джъмбо размери. Най-впечатляващият ни екземпляр има дори колелца, за да бъде придвижването с него максимално улеснено.

Една чудесна алтернатива на традиционния куфар за инструменти представляват чантите. Разполагащи с многобройно джобове и с възможност за сгъване и заемане на малко пространство, когато не са запълнени, те могат да бъдат комфортното решение за една изпълнена с крайни срокове, суматоха и други майстори  работна площадка.

марки
Подреди по
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки