Градина и градински инструменти
Електрически и бензинови машини
Всичко за офиса
Дом
Детски играчки
Мама и Бебе

Пистолети за силикон

Изключително полезни при различни видове ремонт, уплътняване на фуги или запушване на течове нашите пистолети за силикон представляват голямо удобство за майстора. В megatools.bg ще откриете всички видове пистолети за силикон. Разполагаме с модели от скелетен тип, от полуотворен тип и от затворен тип.

Пистолетите от скелетен тип са подсилена конструкция и са предназначени за работа с всички стандартни касети от 310 милилитра. Предимството на някои модели пистолети за силикон от полуотворен тип е намаленото натоварване върху ръката при работа. Пистолетите от  затворен тип имат цилиндричен корпус и могат да се ползват за изстискване на силикона както от туби, така и от касети. Освен пистолети за силикон ние предлагаме и всякакъв вид силиконови продукти. Универсален, на пръчки, за огледала, за аквариуми и терариуми, за стъклопакети. Универсалният вариант може да се нанася върху всички непорести материали като стъкло, керамика, обработен дървен материал и др. Той е изключително подходящ при уплътняване и херметизация на тръбопроводи, прозорци, каси на врати. Нашите пистолети за силикон са подходящи и за силикона за аквариуми. Той прилепва отлично към стъклени повърхности и е безвреден за водните обитатели. Друга възможност за употреба на предлаганите от нас пистолети за силикон е със силикона за стъкла. Той не води до корозия и е подходящ за запълване на пукнатини всякакъв вид фуги в гранит, мрамор материали като цинк, мед и алуминий.

Можете да разгледате нашите предложения за инструменти за строителни работи. Разполагаме с богато портфолио от валяци, легени, чанти за инструменти, четки, шпакли, мастари и много други.

марки
Подреди по
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки