Градина и градински инструменти
Електрически и бензинови машини
Всичко за офиса
Дом
Детски играчки
Мама и Бебе

Авто инструменти

Онлайн магазин megatools.bg предлага всякакъв вид инструменти – строителни, градински, дърводелски и тн. Всеобхватното ни портфолио включва и най-разнообразни консумативи и инструменти за автосервиз. Независимо дали насочеността ви е чисто козметична и тенекиджийска или пък правите „трансплантации“ на двигатели, за да бъде успешен вашият бизнес, вие винаги трябва да сте добре окомплектовани с инструменти за автосервиз.

Цените в megatools.bg са на такова оптимално ниво, че ще можете да се оборудвате напълно с инструменти за автосервиз, без да е нужно да правите прекалено голяма инвестиция. Специалната ценова политика и липсата на магазинна мрежа са само част от начините, по които постигаме изгодността на нашите предложения. Наясно сме, че едни инструменти за автосервиз са само едно от много пера, които трябва да покривате на месечна база. Ето защо можете да разгледате богатия ни арсенал и да допълните с това, което ви е нужно.

За сервизите, които се занимават с козметични ремонти, имаме пистолети за боя и ъглошлайфи. За гумаджийниците предоставяме няколко вида гайковерти. И за двата вида работилници имаме и компресори, с които да захранват инструментите си.

Добрият майстор се познава по прегледния работен плот. Всичките тези инструменти за автосервиз трябва да си имат своето прегледно място. Колички за инструменти с всякакъв размер са задължителен елемент във вашия работен интериор. И макар че не е ОК да хапвате на работното място, е добре да държите и по някоя-друга вилица за ябълковидни болтове под ръка. Най-високото място във веригата на предлаганите от нас инструменти за автосервиз са лебедките с верига. С няколко нива на полезния товар те са незаменими помощници, когато планирате сериозна тунинг трансплантация или просто е запекло бутало на някой изтормозен дизелов агрегат.

Освен класическите инструменти за автосервиз разполагаме и с консумативи.

марки
Подреди по
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки