Градина и градински инструменти
Електрически и бензинови машини
Всичко за офиса
Дом
Детски играчки
Мама и Бебе

Лозарски ножици

В megatools.bg ще откриете всякакъв вид лозарски ножици, както и такива за цветя, та дори и ашладисване. Всички наши продукти отговарят на високи стандарти за качество и в същото време са на изгодна цена. Това ви позволява да се оборудвате с истински арсенал от лозарски ножици. Разгледайте и останалите ни предложения за градински инструменти и започнете да осъществявате  вашата зелена градинска мечта.

Какви лозарски ножици предлагаме?


Предлаганите от нас лозарски ножици са предназначени за различен диаметър на живите клони за рязане и разполагат с различни механизми. Много от моделите са оборудвани с резервно острие, като най-често остриетата са направени от стомана и подлежат на донаточване. В по-високия ценови клас лозарски ножици ще откриете и такива с тефлоново покритие на остриетата против полепване на части от растения и против против корозиране. Освен чисто класически лозарски ножици с извити остриета предлагаме и цветарски ножици с прави остриета. Ножицата ни за ашладисване има три приставки и ползва омега метод, за да постигне висока продуктивност при присаждане.

Лозарски ножици за по-дебели клони


Освен традиционните пружинни механизми ние предлагаме лозарски ножици с храпов механизъм, който е изключително подходящ при рязане на по-дебели клони. Той позволява остриетата на ножицата да приложат по-голяма сила, без това да е свързано с прилагане на по-голямо усилие от ваша страна.

Ние, от megatools.bg, много добре осъзнаваме, че градинската работа често пъти изисква бърза реакция и максимална оперативност. Ето защо за всички продукти в megatools.bg можете да се възползвате от опцията за бърза поръчка. Тя ви позволява максимално удобство и пести време.

марки
Подреди по
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки