Градина и градински инструменти
Електрически и бензинови машини
Всичко за офиса
Дом
Детски играчки
Мама и Бебе

Длета

Длета за резба са специализирани инструменти, които се ползват в дърводелска работа. С тяхна помощ се извършват точни срязвания, напасвания на отвори или отвори върху дървесина, както и всякакъв друг вид шлосерни дейности. Почти всички длета за резба от портфолиото на megatools.bg имат специален дизайн, който не само позволява, но дори прави длетото изключително подходящо за удряне с чук. Това от своя страна увеличава спектъра на приложение и позволява на предлаганите длета за резба да са ви полезни в много повече работни ситуации.

Всички длета за резба са с острие от стомана. Тя е специално усилена с въглеродни нишки или благодарение на комбинирането ѝ с хром. Голямото разнообразие от длета за резба включва модели на изключително изгодни цени с пластмасова дръжка. Те са подходящи за немного активна работа и ви ги препоръчваме, ако шлосерните дейности не са приоритет във вашия дърводелски проект. Разбира се, дори и от моделите с пластмасови дръжки имаме и варианти с метални тилове, което позволява удрянето им с чук.

Сред нашите длета за резба ще откриете и такива с дървена дръжка.
Те разполагат със специален метален пръстен, който предотвратява образуването на цепнатини при удар с чук. Още една разновидност на длетата са така наречените тигрово око. Те са снабдени с метална пластина и проходима ос, което отново позволява удрянето на инструмента с чук.

Разгледайте всичките ни дърводелски инструменти и се възползвайте от специалната опция за бърза поръчка. Тя ви позволява бързо и лесно, без излишни формалности да се снабдите с всичко необходимо за вашата дърводелска работа.

марки
Подреди по
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки