Електрически и бензинови машини

С онлайн магазин megatools.bg можете да се оборудвате с най-различни
ел инструменти. Независимо какъв майсторски проект се заформя в главата ви,
ние може да ви бъдем полезни с богатото ни портфолио и изгодни цени. Разполагаме с електрически работни пособия от различни класове. Така вие можете винаги да вместите нужните ви уреди и пособия във вашия бюджет. Независимо колко голям е той. При нас ще откриете класически оферти с оптимизирани цена и качество на българската фирма RAIDER. В същото време можете да вдигнете нивото, мощността и оперативността с ел инструменти от реномираните марки Bosch, Makita, Mcculloch, Gardena.

Ние в megatools.bg можем да ви помогнем с освежаването и оформянето на перфектния външен вид на вашата градина. Това става с ел инструменти като електрически косачки, водоструйки и тримери. В същото време не сме забравили и класическата майсторска работа в България, а тя е строителната. За вашите ремонти и строежи сме ви подготвили богата гама от електрически уреди за работа. Пробивни винтоверти, саблени и прободни триони, бормашини, къртачи, ъглошлайф и много други. Всички наши ел инструменти разполагат с 2 години гаранция. Имаме специално предложение за уреди с марката Bosch. При регистрация в нашия онлайн магазин вие получавате специална бонус гаранция от общо 3 години. Разбира се, подготвени сме и за дърводелски задачи. Циркуляри и дървени резачки и виброшлайф. Разполагаме не само с ел инструменти. При нас ще откриете длета, триони, стеги и брадви.

Всички ел инструменти в megatools.bg предоставят оптималното качество на изключително изгодна цена. Освен това можете да се възползвате от удобната услуга бърза поръчка.

марки
подреди по
Клещи GROSS
ВИЖ ТУК
Комплекти за нарязване на резби
ВИЖ ТУК
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки
Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки
Посетете Megatools.bg в ShopMania