Градина и градински инструменти
Електрически и бензинови машини
Всичко за офиса
Дом
Детски играчки
Мама и Бебе

Водоструйки

Една водоструйка е много полезна, ако имате намерение да почистите големи площи като басейн, тераса, площадка пред гараж или автомобил. Разполагаме с богато портфолио с присъствие на световноизвестни марки като KÄRCHER и STIHL, както и на марката RAIDER. Нейните предложения са с изгодни за такъв клас водоструйки цени. Те са подходящи за работа, която не изисква голям дебит на водата.

Горният клас водоструйка KÄRCHER или STIHL може да бъде закупена и за професионално ползване със стабилно натоварване. В такъв случай гаранцията на водоструйка е 1 година. Заедно с по-високите за тези водоструйки цени идват и техните предимства – по-голямата мощност и по-сериозен дебит на вода, което позволява почистването на силно замърсени повърхности във вашия двор и градина.

Водоструйка от високия клас може да комбинира няколко вида струя, както и да съчетава вода и препарат благодарение на специално обособен съд за почистващи течности. Така можете да освежите басейна за лятото или пък да си направите удоволствието и сами да почистите автомобила до блясък. Свежата чистота, от която и да е от тези уреди, ще бъде оценена от цялото семейство.

Когато изберете най-подходящата водоструйка за вашите нужди, можете да разгледате и нашите оферти за електрически и бензинови машини, които ще ви бъдат от полза в грижата за къщата, градината и двора. Освен богата гама модели водоструйка разполагаме с разнообразие от листосъбирачи, електрически резачки, тримери и много други инструменти за работа „на зелено“. Стараем се да осигуряваме конкурентни за всички инструменти за двора и водоструйки цени.

Всяка една водоструйка, предлагана в нашия онлайн магазин, може да бъде закупена 
с опцията за бърза поръчка. Благодарение на нея е изключително лесно да се оборудвате с такъв уред в кратък срок и без излишни формалности. Нашият онлайн магазин се стреми да предостави конкурентни за различните модели водоструйки цени.

марки
Подреди по
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки