Водоструйки

Една водоструйка е изключително полезна, ако имате намерение да почистите големи площи като басейн, тераса, площадката пред гаража или пък дори самия автомобил. Разполагаме с богато портфолио на световноизвестни марки като KÄRCHER и STIHL, както и изключително изгодни предложения за водоструйка от RAIDER. Те са подходящи за работа, която не изисква висок дебит на водата. Всички предложения имат гаранция от 2 години, когато са закупени за лична употреба.

Високият клас модели на KÄRCHER и STIHL могат да бъдат закупени и за професионално ползване с високо натоварване. В такъв случай гаранцията на водоструйка е 1 година. Предимствата на произведените в Германия водоструйни апарати от високия клас са по-голямата мощност и по-високият дебит на вода, което позволява почистването на силно замърсени повърхности във вашия двор и градина. Водоструйка от високия клас може да комбинира няколко вида струя, както и да съчетава вода и препарат благодарение на специално обособен съд за почистващи течности. Така можете да освежите басейна за лятото или пък да си направите удоволствието и сами да почистите автомобила до блясък.

Когато изберете най-подходящата водоструйка за вашите нужди, можете да разгледате и нашите предложения за електрически и бензинови машини, които могат да са ви от полза в грижата за къщата, градината и двора. Разполагаме с голямо разнообразие от листосъбирачи, електрически резачки, тримери и много други.

Всяка една водоструйка, предлагана от megatools.bg, може да бъде закупена 
с опцията за бърза поръчка. Благодарение на нея е изключително лесно да се оборудвате с такъв уред в много кратък срок и без излишни формалности.

марки
подреди по