Водоструйки

Една водоструйка е много полезна, ако имате намерение да почистите големи площи като басейн, тераса, площадка пред гараж или автомобил. Разполагаме с богато портфолио с присъствие на световноизвестни марки като KÄRCHER и STIHL, както и на марката RAIDER. Нейните предложения са с изгодни за такъв клас водоструйки цени. Те са подходящи за работа, която не изисква голям дебит на водата.

Горният клас водоструйка KÄRCHER или STIHL може да бъде закупена и за професионално ползване със стабилно натоварване. В такъв случай гаранцията на водоструйка е 1 година. Заедно с по-високите за тези водоструйки цени идват и техните предимства – по-голямата мощност и по-сериозен дебит на вода, което позволява почистването на силно замърсени повърхности във вашия двор и градина.

Водоструйка от високия клас може да комбинира няколко вида струя, както и да съчетава вода и препарат благодарение на специално обособен съд за почистващи течности. Така можете да освежите басейна за лятото или пък да си направите удоволствието и сами да почистите автомобила до блясък. Свежата чистота, от която и да е от тези уреди, ще бъде оценена от цялото семейство.

Когато изберете най-подходящата водоструйка за вашите нужди, можете да разгледате и нашите оферти за електрически и бензинови машини, които ще ви бъдат от полза в грижата за къщата, градината и двора. Освен богата гама модели водоструйка разполагаме с разнообразие от листосъбирачи, електрически резачки, тримери и много други инструменти за работа „на зелено“. Стараем се да осигуряваме конкурентни за всички инструменти за двора и водоструйки цени.

Всяка една водоструйка, предлагана в нашия онлайн магазин, може да бъде закупена 
с опцията за бърза поръчка. Благодарение на нея е изключително лесно да се оборудвате с такъв уред в кратък срок и без излишни формалности. Нашият онлайн магазин се стреми да предостави конкурентни за различните модели водоструйки цени.

марки
подреди по
Клещи GROSS
ВИЖ ТУК
Комплекти за нарязване на резби
ВИЖ ТУК
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки
Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки
Посетете Megatools.bg в ShopMania