Градина и градински инструменти
Електрически и бензинови машини
Всичко за офиса
Дом
Детски играчки
Мама и Бебе

Косачки

Ако имате стабилен по размер двор или пък голяма морава, а защо не и двете, със сигурност често се замисляте за моторни косачки. Те спестяват много труд и време. Могат да се ползват практически навсякъде, където има нужда от окосяване на трева и привеждане на обработваната площ в нещо, което радва окото. Както винаги, ние от megatools.bg сме насреща с богато портфолио от моторни косачки. Ще се впечатлите от изключително изгодната за всяка една косачка за трева цена, която предлагаме.
Тук са класическите оптимални предложения на RAIDER. Но ако имате намерение да вдигнете нивото, обема на коша и мощността, можете да се обърнете към самоходните моторни косачки на MCCULLOCH.

Успяваме да постигнем толкова добра за косачка за трева цена, защото в megatools.bg практикуваме интелигентна ценова политика. Освен това не влачим след себе си дълга и тежка верига от магазини. Така комбинираме естествения плюс на online търговията и способността  да осигуряваме оптимална за косачка за трева цена. В същото време всички наши моторни косачки разполагат със стандартната гаранция от 2 години и отговарят на високи критерии за качество.

Ако основното, което търсите, е достъпната за косачка за трева цена, то трябва да се обърнете към предложенията на RAIDER. Техните моторни косачки от класически тип стартират под 300 лева. От същата фирма можете да се снабдите и със самоходен модел, който ще бъде в пъти по-достъпен от едни моторни косачки на MCCULLOCH, примерно. Те от своя страна разполагат с по-голяма мощност и ширина на косене,
а в същото време са относително тихи.

марки
Подреди по
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки