Градина и градински инструменти
Електрически и бензинови машини
Всичко за офиса
Дом
Детски играчки
Мама и Бебе

Мотофрези

Инструментът мотофреза е изключително полезно средство за обработване на малки до средноголеми селскостопански и градински площи. При нас ще откриете модели както бензинова мотофреза, така и електрическа мотофреза. Бензиновите ви позволяват да бъдете автономни по отношение на източник на ток. От друга страна електрическите мотофрези се отличава с много по-ниско тегло, по-удобна компактност и се управляват съвсем лесно. Ако грижата за градината е вашата слабост или просто имате голям селскостопански двор, който изисква много време и усилия, ние сме насреща да помогнем с нашите предложения за инструменти за градина.

И двата класа мотофреза може да се ползват за обработване на лозя, зеленчукови или овощни градини. Те оказват безценна помощ при оране, фрезоване и обръщане за земя. При бензиновите модели, за разлика от електрическите, можете да избирате и дълбочината, както и широчината на обработване. Друга разлика между двата вида  мотофреза е наличието на предавки. Снабдените с двигател с вътрешно горене модели са по-мощни и могат да ви бъдат от ползва при обработване на земеделски площи с относително по-голям размер. По-високата цена на традиционните варианти е обоснована и от възможността за теглене от страна на такъв тип мотофреза. Тя разполага с колела и някои модификации могат да теглят ремарке.

От друга страна една електрическа мотофреза е изключително подходяща за малки селскостопански площи – дворове на къща, малки градинки, алеи, цветни лехи. Тя е лесна за съхранение и не изисква никаква профилактика. Освен това цената ѝ е в пъти по-достъпна в сравнение с вариантите с двигатели с вътрешно горене.

Дали ще се оборудвате с бензинова мотофреза или с електрическа мотофреза, всичко зависи от вашите специфични нужди. При по-комплексна, по-обемна и по-интензивна земеделска работа се препоръчва използването на вариант, снабден с двигател с вътрешно горене. Идеални условия за електрическа мотофреза са малката площ и ниската интензивност на обработка.

марки
Подреди по
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки