Градина и градински инструменти
Електрически и бензинови машини
Всичко за офиса
Дом
Детски играчки
Мама и Бебе

Винтоверти и Гайковерти

Уредът винтоверт е една от „слабостите“ на онлайн магазина megatools.bg. Ето защо предоставяме такова разнообразие, а и всички модели са на изключително изгодна за винтоверт цена. Независимо дали става въпрос за предложенията на българската фирма RAIDER или за краля на винтовертите в портфолиото ни – MAKITA. Разгледайте добре нашите предложения за винтоверт и се информирайте от описанията им. В тях са посочени ключовите характеристики на уредите, за да можете да направите максимално информиран избор. При покупка на някои от моделите има специални бонуси.

Основните видове винтоверт са два – електрически и с мрежово захранване. Съвременните литиевойонни батерии позволяват продължителна работа, а някои от вариантите се продават и с две батерии, за още по-голяма оперативност. Също така имаме и ударен вариант на много добра за винтоверт цена. Тези уреди имат режим, който им позволява пробивна дейност в тухлена зидария например.

Много от моделите ни за винтоверт позволяват регулиране на въртящия момент, а някои от тях имат и възможност за реверс на движението. Други услужливи екстри, които можете да намерите в този род уреди, са LED осветяване на работния детайл, бързозатягащ патронник, както и ограничител на пробиването.

По отношение на функционалността този уред е универсален боец. Имайки предвид и оптимизираната в максимална степен за винтоверт цена в megatools.bg, вие можете да се снабдите с техника, която да ви е от помощ за всякакъв вид ремонт. Поставяне на гипсокартон, сглобяване на ограда или друга дървена конструкция. Възможностите пред един винтоверт са неизброими.

Помислете добре преди да направите инвестицията в този уред. Трябва да сте наясно със задачите, които ви предстоят, за да определите бюджета за винтоверт. Всеки наш модел може да бъде вашият верен другар в работните проекти.

марки
Подреди по
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки