Градина и градински инструменти
Електрически и бензинови машини
Всичко за офиса
Дом
Детски играчки
Мама и Бебе

Бормашини

Уредът бормашина е един от най-нужните при извършването на строителни проекти, ето защо в megatools.bg ще откриете изключително богата гама от бормашини. Разполагаме с изключително изгодни предложения на марките RAIDER и PREMIUM, както и „тежката артилерия“ в лицето на METABO, MAKITA и RTRMAX, чиито модели са с по-дълга гаранция от 3 години. В разнообразното ни портфолио ще откриете ударни модели, както и предложения за акумулаторна бормашина.

Акумулаторната бормашина ви дава изключително голяма свобода на действие. Благодарение на нея вие можете да извършвате работна дейност далеч от източник на ток. Това я прави незаменим помощник при работа в новостроящи се обекти или леки конструкции като бараки, халета и др. Някои от моделите за акумулаторна бормашина се зареждат за един астрономически час, което ви прави гъвкави по отношение на работните задачи.
Особено полезна в такива случаи е и резервната батерия. Съвременните мощни батерии позволяват на една бормашина от акумулаторен тип да бъде ползвана за пробиване на бетон, камък дърво и стомана, като длето или за отстраняване на малки неравности от повръхността на бетон.

Когато работната задача е свързана с продължителна и интензивна работа, бормашината с традиционно захранване от електрическата мрежа няма аналог. Обърнете внимание на описанието на всяка от нашите бормашини, за да се информирате за параметрите и най-вече дълбочината на пробиване в различни материали. Една съвременна бормашина от висок клас, освен изключително мощна, е и лека и комфортна за работа.

Разгледайте богатото ни портфолио от електрически машини. В нашия онлайн магазин можете да се възползвате от специална опция за бърза поръчка. С нея се оборудвате изключително удобно и лесно с техниката, която ви трябва за работната задача, без да се затормозявате с излишни формалности. Megatools.bg разполага с всичко необходимо за вашия работен проект, било то строителен или градински. Разполагаме с всичко от всякакви видове бормашина до лопати и поялници.

марки
Подреди по
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки