Градина и градински инструменти
Електрически и бензинови машини
Всичко за офиса
Дом
Детски играчки
Мама и Бебе

Ъглошлайф

Ъглошлайф е уред, чието ползване се налага ежедневно. Ето защо онлайн магазин megatools.bg предлага такова разнообразие на толкова изгодни за ъглошлайф цени. Независимо какъв материал мислите да режете или шлифовате, ние имаме подходящия ъглошлайф за вас. Разгледайте богатото ни портфолио с модели
от всички ценови класове и се възползвайте от специалната опция за бърза поръчка. Благодарение на нея вие се снабдявате с желаната техника по удобен начин, без да влизате в излишни формалности.

Какви видове ъглошлайфи предлагаме?


Когато казваме, че имаме богата гама от варианти на ъглошлайф имаме предвид – RAIDER, RTR, BOSCH, MAKITA, METABO. На всички е добре известно, че първите две марки имат качествени предложения на достъпни за ъглошлайф цени.
С повишаването на мощността и работното натоварване на сцената излизат марките за професионално оборудване. Всички модели ъглошлайф в megatools.bg разполагат с две години гаранция, но ако имате намерение да ползвате уреда интензивно, в активна строителна дейност, ние препоръчваме да се насочите към по-мощните варианти.

При тях не само мощността е по-висока. Макар тези модели да са с относително по-високи за ъглошлайф цени, те разполагат с редица улеснения и системи за защита, които ви улесняват изключително много по време на работа и ви позволяват да се концентрирате върху рязането или шлифоването на конкретния работен детайл. Високият клас ъглошлайф почти винаги разполага със защита от претоварване и плавен старт за прецизна работа.

Още по един критерий, по който се отличава един ъглошлайф от висок ценови клас е ергономията. Антивибрационни дръжки, които амортизират трептенията и водят до по-малко умора, са ключови при продължителна работа.

Онлайн магазин megatools.bg може да бъде вашия верен партньор за всякакъв вид електрически или бензинови строителни машини. Разгледайте предложенията ни за строителни работи и предпазна екипировка.

марки
Подреди по
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки