Градина и градински инструменти
Електрически и бензинови машини
Всичко за офиса
Дом
Детски играчки
Мама и Бебе

Брадви

ГОЛЯМО РАЗНООБРАЗИЕ ОТ БРАДВИ НА ИЗГОДНИ ЦЕНИ

Онлайн магазин megatools.bg разполага с богато портфолио за майстори.
Ако планувате пълен или просто освежителен ремонт на дома или пък ще си правите постройка в градината – за вашите инструменти, ние можем да ви бъдем полезни с всичко – от брадви до ъглошлайфи. Нашите предложения са с доказано качество и на изключително изгодни цени. Независимо дали става въпрос за брадви, електрически уреди и крепежни елементи, и др. ние предоставяме на нашите клиенти голямо разнообразие от модели. Ако си поръчате продукти на обща стойност над 50 лв. можете да се възползвате от нашата безплатна доставка в рамките на град София.

Какво можем да кажем за нашите брадви? Портфолиото ни включва много достъпни модели на цена под 10 лв. Това не означава, че сме направили компромис с техните характеристики и качество. Те притежават остриета от висококачествена стомана и са удобни със своите дръжки от фибростъкло. Този вид дръжки амортизират сериозна част от удара и по този начин вие се уморявате по-бавно, а ръцете ви болят по-малко. Разполагаме с брадви, които са специално предназначени за по-малко умора. Моделите с олекотена дръжка са повратливи и тежат по-малко от 1 килограм. Имат и специална кука в крайната си част, за да не се изплъзват от ръката при употреба.

Всички брадви в нашето портфолио разполагат с добър баланс между главата и дръжката. Това е още един начин те да бъдат полезни, удобни в изпълнението на задачата по насичането на малки или големи трупи. Във високия сегмент на предлаганите от нас брадви, ще откриете любимата ни марка GARDENA. Тя се е доказала през годините с качествени продукти, които със сигурност си заслужават парите.

Моделите за брадви на GARDENA разполагат с разработено острие, което от своя страна има незалепващо покритие и, в някои случаи, специална геометрия на главата – за работа със средни и големи трупи.

марки
Подреди по
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки