Градина и градински инструменти
Електрически и бензинови машини
Всичко за офиса
Дом
Детски играчки
Мама и Бебе

Декоративни огради

Една декоративна ограда за градина има чисто функционална цел,
но в същото време, когато е с приятен дизайн и цвят, тя носи и красота в градината. Разгледайте нашите предложения за градински инструменти и всичко нужно, за да си направите малко късче земен рай. Разполагаме с няколко вида декоративна ограда за градина, като всеки от тях носи особен дух и естетика, но всичките са на цена, която позволява оборудването на големи дворове, без това да се отрази сериозно на вашия бюджет.

Предложенията ни за декоративна ограда за градина са стандартизирани. Състоят се от 7 секции и общата им дължина е около 3 метра.
Класическо решение за декоративна ограда за градина е такава с плетен ефект. Благодарение на нея създавате завършен вид на лехи и заграждения
 и имате визуален достъп до насажденията. Друг модел имитира дървени летвички и създава по-традиционно настроение със своя дизайн. Имаме и версия, която имитира американска ограда и също може да се ползва за отделяне на лехички.

Освен предложения за декоративна ограда за градина ние разполагаме и с градински бордюри. Те са предназначени за ограждане на цветни лехи, тревни площи, могат да се ползват дори за отделяне на дънери на дървета и храсти. Освен с много приятен дизайн, те са изработени от материал, който ги прави устойчиви на ултравиолетови лъчи.

Всички наши варианти за декоративна ограда за градина могат да бъдат поръчани с бърза поръчка, за която се изисква единствено и само телефонен номер. Създайте настроение в своята градина и я превърнете в приятно за окото място за релакс.

марки
Подреди по
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки