Градина и градински инструменти
Електрически и бензинови машини
Всичко за офиса
Дом
Детски играчки
Мама и Бебе

Детски люлки

Megatools.bg може да ви предложи богат асортимент от стационарни градински играчки, които ще се погрижат за забавлението на вашия малчуган. Разгледайте предложенията ни в категорията ”Детски люлки” и изберете тази, която подхожда идеално на потребителските ви търсения.

Детски люлки онлайн за всички възрасти

При избора на подходяща детска люлка от ключово значение е нейната функционалност, като моделът, на който заложите, трябва да бъде съобразен с възрастта на детето. В магазина ни ще откриете разнообразни предложения за детска люлка, подходящи за деца от 2 до 10+ години. Предлаганите продукти в категорията ”Детска люлка” на Megatools.bg се отличават с:

  • Разнообразие от размери и форми – предлагаме детски люлки във формата на различни животни тип „люлеещ се стол“, подходящи за най-малките, както и стандартни люлки, подходящи за по-големи деца;
  • Широк спектър от материали на изработка – разполагаме с пластмасови люлки с уникален дизайн, закрепящи се с въже или синджир, както и класически люлки, изработени от дърво;
  • Широк ценови диапазон – предложенията ни са на цени от 13 до над 100 лв., което осигурява максимално бюджетен избор, в зависимост от потребителското ви търсене.

Безопасна детска люлка с бърз и лесен монтаж

Предложенията ни за детска люлка, която успешно може да монтирате на подходящо място в двора и градината, идват при вас с възможност за бърз и лесен монтаж. Можете да бъдете сигурни, че при спазване инструкциите за монтаж от производителя, люлката ще бъде напълно безопасна за вашето дете.

За да бъдете спокойни за сигурността на малчугана и за да използвате люлката дълго време: 

  • Уверете се, че поддържащата конструкция е достатъчно здрава, за да издържи детето, докато се люлее;
  • Спазвайте ограниченията за товароносимост на люлката;
  • Проверявайте редовно стабилността на поддържащата конструкция, както и въжето/синджира, с които е закрепена люлката.

В магазина на Megatools.bg можете да откриете както търсената от вас детска люлка, така и множество градински играчки, с които да обогатите детския кът в двора си.

марки
Подреди по
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки