Градина и градински инструменти
Електрически и бензинови машини
Всичко за офиса
Дом
Детски играчки
Мама и Бебе

Детски пясъчници

В разнообразието от градински играчки на Megatools.bg ще откриете и атрактивните ни предложения за детски пясъчник. За всеки родител е наясно, че едно от любимите занимания за малчуганите е играта в пясъка. Затова идеята да оборудвате градината си с детски пясъчник никак не е лоша, особено с възможността да избирате от разнообразните предложения на Megatools.bg.

Оригинален и функционален детски пясъчник за градината

В разнообразието от форми, в които се предлагат на сайта ни, можете да изберете този детски пясъчник, който в най-пълна степен отговаря на потребителското ви търсене. Избирайки Megatools.bg, ще направите оригинален и функционален подарък за вашето или друго дете, с който да обогатите детския кът или пък да започнете да изграждате такъв с първата си придобивка. Избирате между:

  • детски пясъчник от пластмаса с разнообразни форми;
  • класически детски пясъчник от дърво.

Портфолиото ни разполага с детски пясъчници, които се предлагат с или без капаци. Наличието на капак на пясъчника е удачен вариант, тъй като, когато пясъчникът е неизползваем, можете да го покриете, за да бъде предпазен от замърсяване.

Развихрете въображението на детето с различни пясъчни форми

Пясъчникът ще бъде любимо място за игра на вашето дете, ако то разполага и с подходящите за целта играчки – кофичка, лопатка, сито, различни формички, сред които замъци, животни и какво ли още не. Всичко това може да откриете в категорията детски играчки на Megatools.bg. Подарете на хлапето си едно страхотно място, където да играе на воля и да се забавлява, правейки различни пясъчни фигури.

Висококачествен детски пясъчник на достъпна цена

Предлаганите в категорията детски пясъчници се отличават със своите качества, като:

  • изработка от висок клас пластмаса или дърво;
  • предложения в различни цветове и форми;
  • здравина и стабилност за гарантиране на дълъг живот на употреба.

С избора на детски пясъчник от магазина на Megatools.bg можете да бъдете спокойни за безопасността на детето по време на игра. Продуктите не съдържат опасни или вредни за здравето химични вещества, а в комбинация с достъпната си цена, биха били отличният избор.

марки
Подреди по
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки