Градина и градински инструменти
Електрически и бензинови машини
Всичко за офиса
Дом
Детски играчки
Мама и Бебе

Диск за циркуляр

Освен различни предложения за диск за дърво в megatools.bg ще откриете и богато портфолио от машини за цепене и рязане на дървен материал – ръчни и стационарни циркуляри както и такива с изтегляне. Разполагаме и всякакъв размер за диск за дърво – от диаметър 125 милиметра до диаметър от 300 милиметра. Освен по диаметър дисковете за дърво се различават по броя зъби. При нас ще откриете варианти с 24, 46, 40 и 48 зъба.

За един диск за дърво е много важна схемата за заточване на зъбите. Специална технология позволява дълготрайно и качествено рязане на дърво. Всички наши модели дискове разполагат с компенсационни резки. Основната функция на този елемент от дизайна е намаляването на колебанията при работа. Освен това тези резки върху всеки диск за дърво, който ние предлагаме, намаляват нивото на шум и предотвратяват извиването на диска при нагряване.

Всеки един диск за дърво в нашето портфолио се предлага в комплект с преходни пръстени. Това позволява използването на диска с ножове, които имат различни посадъчни диаметри.

Ние много добре знаем, че времето на един майстор е ценно и затова предлагаме специална услуга на нашия сайт, която има за цел да помогне на всички, които имат намерение да закупят диск за дърво или какъвто и да е инструмент или уред от megatools.bg. Услугата се нарича БЪРЗА ПОРЪЧКА и ви позволява да поръчате бързо и лесно, без формалности, предлаганите от нас продукти.

Разгледайте нашето богато портфолио от всякакъв вид ръчни инструменти и електроуреди за работа в строителството и градината.

марки
Подреди по
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки