Градина и градински инструменти
Електрически и бензинови машини
Всичко за офиса
Дом
Детски играчки
Мама и Бебе

Градински колички

Освен всевъзможни инструменти и уреди за строителството и градината megatools.bg може да се похвали с богат арсенал от модели на багажни и градински колички. Всички наши предложения разполагат с висока товароносимост и високо качество на изработката. Винаги когато имате нужда от градинска количка или някакъв инструмент за градината, можете да се доверите на предлаганите от нас продукти.

Една градинска количка може да се ползва както при дейност в обработката на градински площи, така и при строителни дейности. Ето защо нашите предложения разполагат с надуваемо колело – за повече комфорт при употреба и повече устойчивост на натоварване. Всяка една градинска количка в нашето портфолио е с корито от стомана, а при някои модели колелото е подсилено.

Освен богата гама от предложения за градинска количка разполагаме и с модели на багажна такава. Този тип колички са изключително подходящи за товари с правилна форма, най-често в кашони, различни видове куриерски пратки. За разлика от една градинска количка багажната количка е предназначена за работа в офисни условия, където повърхността на движение е равна и чиста.

В megatools.bg ще откриете не само оферти за градинска количка, а и всякакъв вид инструменти и електроуреди, които ще ви помогнат при изработването на вашия майсторски, градински или строителен проект. Широкото портфолио от марки ни позволява да предложим както модели за всяка нужда, така и за всеки джоб. Ценовата политика, която следваме, е винаги да предлагаме възможно най-доброто съотношение между цена и качество и да оставим на клиента да прецени кое е най-подходящото за него от финансова гледна точка майсторско решение.

марки
Подреди по
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки