Градина и градински инструменти
Електрически и бензинови машини
Всичко за офиса
Дом
Детски играчки
Мама и Бебе

Комплекти инструменти

Един  комплект инструменти е от изключително значение за майстора – независимо дали става въпрос за леки домашни ремонти на мебели и уреди, професионални ремонти в сферата на строителството или пък ремонти на автомобили и дори автобуси. Широката гама от модели ни позволява да предложим подходящ комплект инструменти за всеки вид майстор.

Разполагаме с портфолио от комплект инструменти само с необходимите за домашен ремонт клещи, гаечни ключове, преходници, удължители и битове. Те са първото ниво – за хоби майстори. Портфолиото ни включва и предложение за висококачествени инструменти и накрайници от реномираната марка MAKITA. Всички наши комплект инструменти са в стабилни пластмасови кутии, които държат всичко на място. Благодарение на тях не губите нищо и инструментите ви винаги са прегледно подредени и готови за следващата работна задача.

Най-голямо разнообразие за комплект инструменти предлагаме за така наречените гедоре. Става въпрос за комплекти за автомонтьори. Много от моделите са от хром-ванадиева стомана, която ги прави изключително устойчиви на усукване и счупване. Една от реномираните марки, които имаме в портфолиото си и които предлагат разнообразие от комплект инструменти,
е STELS. Нейните инструменти са от висококачествени хром-ванадиеви сплави. Куфарите на инструментите са удароустойчиви и са с метални катарами.
Нещо много важно са на всички ключове и вложки ½’’ с марка STELS – те се предлагат с пожизнена гаранция.

Освен комплекти от всякакъв вид накрайници, тресчотки, вложки и тн. в megatools.bg вие ще откриете голямо разнообразие от ръчни инструменти. Отвертки, битове, комплекти за фина механика, клещи, чукове, менгемета, секачи, пили, имбусни ключове и много други.

марки
Подреди по
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки