Градина и градински инструменти
Електрически и бензинови машини
Всичко за офиса
Дом
Детски играчки
Мама и Бебе

Машина за рязане на плочки

Разполагаме с богато портфолио от модели на машина за рязане на плочки.
Продуктите ни отговарят на високи критерии за качество, гарантирано от производители в бранша. В същото време при нас ще откриете предложения за машина за плочки от широк ценови диапазон – от 16 лв. за по-нисък клас машини до над 1000 лв., в случай че търсенето ви е насочено към висок клас професионална машина за рязане на плочки.

Покриваме и пълната гама по отношение на размери на плочките, които подлежат на рязане. Освен модели на ръчна машина за плочки, разполагаме и с електрически машини. Разгледайте портфолиото ни за режещи инструменти и се свържете с нас, ако имате въпроси по отношение на предлаганите от нас продукти.

Оптимално съотношение между цена и качество

Ценовата политика, която следваме, е винаги да предлагаме оптималното съотношение между цена и качество. Благодарение на изключително изгодната цена на всяка една наша машина за плочки, вие можете да се оборудвате и да бъдете независими при извършването на ремонт у дома. Всяка от машините за плочки, които предлагаме, е с указани характеристики за размера на плочките, които реже. Ако имате намерения за употреба на инструмента в домашни условия и с такъв капацитет на работа, препоръчваме ви машина за рязане на плочки от ниския ценови клас.

Машини за рязане на плочки от най-висок клас

Ако имате интерес към покупка на машина за рязане на плочки, която да ползвате за професионални цели, разполагаме с усъвършенствани модели, които имат основа от лят материал и водещи шини от хромирана стомана. Високият сегмент на инструмента машина за рязане на плочки разполага с метални ъгли за допълнително регулиране на размера и допълнително фиксиране. Най-висок ценови сегмент от предложения за машина за рязане на плочки заемат електрическите варианти.  Тези машини разполагат с работен плот и различни ъгли на рязане с цел най-точна фиксация на рязания елемент.

Освен разнообразие от предложения за машина за плочки, разполагаме и с богато портфолио от инструменти за строителни работи.

марки
Подреди по
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки