Градина и градински инструменти
Електрически и бензинови машини
Всичко за офиса
Дом
Детски играчки
Мама и Бебе

Ножици за клони

Една ножица за клони е незаменим помощник при оформянето на добрия външен вид на градината или селскостопанския двор. Разбира се, нейната функция не е единствено естетическа – с нея се кастрят клони, които пречат на дървото в неговото развитие или на някаква друга дейност в градината. Разполагаме с много богат арсенал от градински инструменти. Благодарение на голямото разнообразие и на изключително изгодните цени, на които можете да откриете както ножица за клони, така и много други полезни уреди за градината, вие ще сте напълно оборудвани за всякаква градинска работа.

Освен класическа ножица за клони при нас ще откриете и комбиниран вариант с трион, който е предназначен за рязане на клони, разположени на голяма височина. Разполагаме с различни модели на триони, които имат различен максимален диаметър на рязане. По диаметър на рязане се различават и традиционните ни предложения за ножица за клони. Всичките ни модели са с остриета от стомана, които са с антикорозионно покритие и разполагат с удобни гумирани дръжки за повече удобство при работа. По-високият комфорт означава и повече обем работа, която можете да извършите.

В по-високия ценови клас ще откриете различни варианти за ножица за клони от реномираната марка GARDENA. Те разполагат със специални системи за намаляване на усилието, което се прилага, за да се отреже даден клон. Горните остриета на моделите GARDENA са покрити със противополепващ слой, благодарение на който ножицата се почиства изключително лесно.

Всяка една ножица за клони в нашето портфолио може да бъде закупена чрез опцията за бърза поръчка. Благодарение на нея лесно и удобно, без формалности, можете да се оборудвате с желания инструмент.

марки
Подреди по
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки