Градина и градински инструменти
Електрически и бензинови машини
Всичко за офиса
Дом
Детски играчки
Мама и Бебе

Покривало за басейн

Почти всяка къща, разполагаща с двор и/или дори малка градина, днес разполага с басейн. Бил той надуваем и/или конструиращ се (сглобяем), басейнът има нужда от поддръжка, за да бъде чист и да ни служи по-дълго време.

Един от най-полезните и широкоизползвани принадлежности за поддръжката на басейна у дома е добре познатото ви покривало за басейн.

Покривало за басейн - оптималният начин да запазим басейна си чист

Независимо дали ще се доверите на сглобяеми басейни за двора и градината, и/или ще заложите на надуваеми такива, още при покупката е важно да им осигурите покривало. Необходимостта от покривало за басейн е неотложна по две основни причини:

  • Покривалото ще запази водата в басейна чиста за по-дълго време, тъй като то предпазва от попадането на дъждовна вода, листа, треви, пясък и други замърсявания;
  • Покривалото следва да се поставя всеки път, когато басейнът е неизползваем - в тъмната част от денонощието и/или през деня, което пък помага и за по-бързото затопляне на водата.

Покривалото няма как да отмени нуждата от редовно почистване на басейна и препоръчителната му замяна на водата с нова. С наличието на покривало за басейн и редовното му поставяне значително можете да намалите интервала от време за почистване и подмяна на водата. Това, освен време и усилия, ви спестява и разходи за вода.

Покривало за басейн - видове, които ще откриете в магазина на Megatools.bg

В магазина на Megatools.bg сме селектирали широк асортимент от покривала за басейни, предлагани на изключително изгодни цени онлайн. Тук избирате между различни по големина и форма модели покривало за басейн, в зависимост от това колко голям е басейнът, дали е сглобяем, или надуваем и т.н.

Селектирайте търсенето си по цена и/или дата на добавяне в магазина ни, за да направите своя избор на покривало за басейн максимално бърз и лесен.

марки
Подреди по
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки