Градина и градински инструменти
Електрически и бензинови машини
Всичко за офиса
Дом
Детски играчки
Мама и Бебе

Полиуретанова пяна

В продуктовия асортимент на онлайн магазина Megatools.bg ще откриете и предложенията ни за полиуретанова пяна. Продуктът е с широко разпространение в строителството и бита, става ли въпрос за изолация, запълване на пролуки и отвори, закрепване на елементи и други.

Предлаганите продукти в категорията полиуретанова пяна на Megatools.bg могат да бъдат от полза, както на професионалния майстор в сферата на строителството, така и за извършване на ремонтни дейности от неспециалист у дома.

Полиуретанова пяна – висока ефективност на ниска цена

Предложенията ни за полиуретанова пяна, наричана още монтажна, са в отличен ценови диапазон. В магазина на Megatools.bg може да закупите полиуретанова пяна на цена от 6,40 лв. до 29,99 лв. Масовото използване на полиуретанова пяна като херметизиращо средство, освен поради лесната употреба и ефективност, е и заради екологичните ѝ свойства.

Монтажната пяна не предизвиква алергии, каквото може да се случи, в случай че изолацията в дома е направена от минерална или каменна вата. Добрата водоустойчивост на материала предпазва от образуването на плесени. Високото ниво на устойчивост при различни климатични условия е още едно предимство, което прави избора на полиуретанова пяна все по-предпочитан.

Ефективно уплътняване с полиуретан

В случай че се налага да бъдат запълнени отвори след ремонт при прозорците и вратите например, използването на полиуретанова пяна би ви свършило чудена работа. Можете да сте сигурни, че след употреба няма да имате проблеми с шума или нивото на изолация. Полиуретановата пяна се отличава с редица характеристики:

  • отлични топло и звукоизолационни качества;
  • ниско ниво на поглъщане на пара;
  • високо ниво на водоустойчивост;
  • устойчиво и дълготрайно обслужване.

Практиката показва, че уплътнението с пенополиуретан е изключително дълготрайно, той би могъл да ви служи безпроблемно 20-30 години след прилагането му.

В продуктовата категория ще откриете и продукти за почистване на полиуретанова пяна на замърсените места след прилагането ѝ. Може да закупите полиуретанова пяна в удобен аерозолен флакон, което прави продукта още по-практичен за употреба при професионални и/или битови нужди.

марки
Подреди по
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки