Градина и градински инструменти
Електрически и бензинови машини
Всичко за офиса
Дом
Детски играчки
Мама и Бебе

Самоходна косачка

Да имаш самоходна косачка наистина е огромно улеснение. Всички, които притежават градина, по-голям двор у дома или на вилата знаят много добре това. А всякакво допълнително улеснение към този полезен уред е добре дошло. Когато разполагате със самоходна косачка, времето, за което тревната площ добива перфектен вид, е намалено значително спрямо всички останали модели.  Мисията на онлайн магазин megatools.bg е да ви улесни максимално при поддръжката на вашия двор и въобще във всички градинарски дейности. За целта предлагаме и всякакви инструменти и уреди, които могат да са ви от полза.

Друго нещо, което със сигурно ще ви е от полза, когато купувате самоходна косачка или какъвто и да е друг продукт от нас, e изгодната цена, на която предоставяме артикулите ни. Стараем се да имаме максимално разнообразие при всички наши предложения, независимо дали става въпрос за самоходна косачка, бормашина, настолен циркуляр или трион. Всички уреди са с 2 години гаранция и отговарят на високи критерии за качество.

Само така вие можете да бъдете спокойни, когато правите инвестиция в самоходна косачка. Преценете интензивността, с която ще я употребявате и големината на тревната площ, която ще косите. Входното ниво самоходна косачка на RAIDER притежава достатъчно добри характеристики, за да задоволи нуждите на нормален по размери двор или градина.

Всички модели самоходна косачка могат да регулират височината на косене и по този начин да правят различна „прическа“ на тревната площ. С повишаване на стойността на инвестицията в самоходна косачка растат нейните мощност и ширина на косене. Ключови характеристики при избора на такъв уред.

За да вземете възможно най-информирано решение, вижте описанията, изведени специално за всеки един модел самоходна косачка. За ваше максимално улеснение megatools.bg предлага бърза поръчка. Благодарение на нея се оборудвате с продукт от нас максимално лесно, без досадни  формалности.

марки
Подреди по
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки