Градина и градински инструменти
Електрически и бензинови машини
Всичко за офиса
Дом
Детски играчки
Мама и Бебе

Шезлонги

Megatools.bg е онлайн магазин, в който ще откриете всичко за ремонта, градината, автосервиза. Освен различни видове електрически уреди и инструменти за майстори, ние имаме и голяма гама от градински мебели. Разгледайте представените шезлонги за басейн, маси и столове и превърнете градината в мечтаното място за релакс. Цените, на които предлагаме градинските мебели, са изключително достъпни и благодарение на тях вие можете да се оборудвате с много бройки. Освен с изгодната си цена, нашите шезлонги ще ви впечатлят с разнообразие от модели. Възползвайте се от възможността за безплатна доставка в рамките на град София.

Предлаганите от нас шезлонги покриват голяма част от ценовия спектър. Вариантите за тази мебел започват от малко над 50 лв.  Дори и тези модели притежават регулируема облегалка в 5 позиции. Това означава, че вие ще можете да извлечете максимален ефект от всяка слънчева баня. Сред представените шезлонги има и такива с колелца. Това ги прави много подходящи за транспортиране. Ако разполагате с голяма равна повърхност в градината, ще можете без проблем да променяте локацията.

В портфолиото ни от шезлонги не сме пропуснали и моделите с ратанов ефект.
Те радват окото с характерната си плетеница и в същото време са подходящи за стифиране. Това означава, че могат да бъдат подреждани един в друг по много лесен начин. Разбира се, тези шезлонги имат облегалка, позиционираща се в 5 нива.

Разполагаме и с шезлонги от високия ценови клас – с мрежа. Тези модели носят неповторим комфорт за вашето тяло, защото мрежата позволява активна циркулация на въздуха, която от своя страна ви охлажда по-лесно. Изберете своя модел и го съчетайте с другите ни предложения за качествена градинска мебел. Благодарение на тях можете да си създадете своето райско кътче за релакс и отмора на достъпни цени. Не се колебайте да видите и инструментите ни за градина.

марки
Подреди по
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки