Градина и градински инструменти
Електрически и бензинови машини
Всичко за офиса
Дом
Детски играчки
Мама и Бебе

Тримери

Тример за трева е много удобен инструмент за всички, които искат лесно и за нула време да подравнят и оформят тревната площ около вилата или къщата за живеене.
За разлика от традиционната, дори вече старовремска коса, един тример за трева може да се ползва и при по-ниски и неулегнали треви. С него може да се работи в по-голям детайл около дървета и алеи. Портфолиото ни включва разнообразни модели – с кабел, акумулаторни и бензинови. Благодарение на своята интелигентна ценова политика онлайн магазин megatools.bg може да ви предложи тримерите на изключително изгодни цени.

Направете своя избор на тример за трева на базата на вашите конкретни нужди.
Всички предложения отговарят на високи критерии за качество и ще ви бъдат верен партньор в задачата по поддържане на двор с перфектен външен вид. Електрическите са най-достъпни и относително най-леки. Те са идеалният вариант за начинаещи градинари, с който е лесно да проверите какъв точно тример за трева ви трябва. Инвестицията може да е под 40 лева и в същото време вие да разберете каква работа може да свърши един такъв уред.

Някои от моделите тример за трева могат да косят и с корда, и с нож. За да видите от кой тип е вашият избраник, проверете в описанието. Електрическите модели са подходящи за работа около къщата.

За да излезете извън границите на кабела, трябва да се обърнете към акумулаторен или бензинов тример за трева. И двата варианта имат своите плюсове, като универсални бойци са тези с двигател с вътрешно горене. Тяхната поддръжка изисква няколко стъпки повече, но се отблагодаряват с неуморна работа без ограничение във времето. Акумулаторен тример за трева е удачният избор, когато имате фиксирана тревна площ за оформяне всеки път. Разгледайте и останалите инструменти за градина в онлайн магазин megatools.bg.

марки
Подреди по
Pazaruvaj.com Pazaruvaj - Надежден помощник за покупки